Asaaaa… deci sa incepem cu Eleonora

Nimeni şi nimic n-a putut-o împiedica pe Eleonora să se mărite cu dragostea vieţii sale. A respectat legea intocmai, anume ca ceea ce nu-i interzis e permis. Dupa oscilatii teribile intre un carusel cu cai si o roata cu lanturi, ea s-a căsătorit cu o roată verticala gigantică, dintr-un parc de distracţii. Mirele de fier are şi un nume, Bazil.

„Am un sentiment ciudat, pe care nu-l pot explica. Îmi batea inima tare când am ajuns pe platforma si în timp ce s-a pus în miscare ma consideram ca si ceruta în casatorie”, a încercat sa explice Eleonora reporterilor de la ziarul vocal „Racleta”. „De atunci ma gandesc continuu la Bazil, care este de-acum viata mea”. Eleonora si Bazil si-au reînnoit recent juramintele desi Bazil nu a reusit sa vorbeasca, iar ceremonia casatoriei lor a fost filmata de canalul local „Racleta TV” , care a mai transmis si în trecut casatoria unui barbat cu un copac si pe a unuia care a luat de nevasta o perna.

Asta pana cand in viata fericita de cuplu a Eleonorei si a lui Bazil a intervenit catastrofa. O boala misterioasa a omorat cea mai mare din populatia cartierului lor. Umanitatea cartierului este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive (asta include si fostele terenuri de sport de pe langa scolile din cartier).

Eleonora a devenit brusc un strigoi care isi aminteste doar ca numele sau a inceput odata cu „R”, poate sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in jurul aeroportului local plin cu strigoi ce nu sunt capabili sa gandeasca ca si ea. „R” (fosta Eleonora) l-a uitat instant pe Bazil si este acum prietena cu „M”, un barbat mai in varsta, care este, de asemenea, capabil sa gandeasca si sa vorbeasca. Viata cartierului este reglementata acum de „Bonies”, schelete cu pielea intinsa peste ele, ce emit un bazait aparte care provine de la formele lor contondente. Strigoii isi petrec zilele consumand creier de la fiintele vii, lucru ce le permite sa experimenteze viata victimei. Intr-o zi, „R” si „M” conduc o partida de vanatoare. „R” mananca creierul unui tanar pe nume Leonard, traind emotiile si experientele sale cu privire la Adelina, femeia pe care acesta o proteja. Coplesita de sentimentul de dragoste, „R” devine protectoarea Adelinei. Dragostea nascuta intre ele o face pe „R” sa o urmeze pe Adelina la autogara din centru, cel mai mare refugiu al oamenilor din cartier ce au supravietuit. „M” nu mai apare, probabil a ramas sa-si curete hainele de petele de var.

In fundal, Bazil se invarte de la stanga la dreapta.

Reclame

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: