Sfaturi pentru o relatie la distanta reusita

O relatie la distanta reusita este visul oricarui om cu scaun la cap. De la inceput trebuie evitate orice fel de interpretari rauvoitoare. Acest lucru il poate confirma si Viorel, agentul de paza de la intrarea la Sala Sporturilor. Viorel are o relatie intens pasionala cu varul lui, Reginald. Inainte sa emigreze din Romania, Reginald lucra la Carbochim pe post de administrator de beci. Pe atunci nu se intelegea prea bine cu Viorel. Relatia lor a inceput la doi ani de la emigrarea lui Reginald in Australia. Dupa o scrisoare primita de la Reginald, Viorel a avut revelatia unei relatii la distanta cu varu-sau. Astfel, in raspunsul la scrisoarea primita, Viorel i-a jurat lui Reginald ca e ateu si ca il viseaza in fiecare noapte. Reginald, i-a raspuns dupa 2 luni ca si el are vise cu Viorel, mai ales din copilaria petrecuta in comun, cand tatal lui Reginald si tatal lui Viorel se imbatau seara ca doi porci si doar pe Reginald il bateau, ca pe Viorel nu-l prindeau pe acasa. Odata Reginald si-a propus sa il prinda pe Viorel si sa-l lege de masa, ca dupa betia de seara, sa fie disponibil si Viorel pentru bataia obisnuita. Seara, parintii celor doi aveau de discutat planul cum sa scoata din Carbochim peretele din sudul halei mari, si apoi sa-l duca la fier vechi, asa ca n-au mai baut. Zarindu-l pe Viorel legat de masa, barbatii l-au luat tot pe Reginald la omor. Ei bine, acest lucru nu-l putea uita Reginald nici acum, dupa 20 de ani de taiat frunza la canguri prin Australia. De aici a inceput o corespondenta fierbinte intre cei doi veri, Viorel si Reginald. Relatia lor pasionala la distanta a avut un moment de incercare cand, din cauza grevei Serviciilor postale egiptene, caruta cu scrisori a intarziat 6 luni. Reginald s-a simtit tradat, Viorel s-a simtit neglijat, iar caruta cu scrisori era disputata intre doi sefi locali de trib pe valea Nilului superior.  Pana la urma, reprezentantul Serviciilor postale egiptene a rascumparat caruta postala cu 4 dolari de la unul din sefii de trib, pe celalalt l-a amenintat ca nu-i mai pune mumia in vitrina la Muzeul de antichitati cand va fi momentul, si astfel a recuperat scrisorile si le-a dat drumul mai departe spre Australia. Pe Reginald l-au apucat remuscarile cat de ticalos si suspicios a putut sa fie, si i-a raspuns lui Viorel ca a trecut si el la religia atee si ca si-a propus sa il viseze zilnic, de doua ori, ca sa recupereze timpul pierdut.

Care e concluzia:  niste servicii postale sigure cimenteaza orice relatie la distanta.

Propune un subiect. Eu, omarlupino, ma angajez sa scriu cum stiu eu 🙂 despre el. Probabil va iesi o capodopera. Dar asta nu vei afla decat daca imi trimiti acum o idee tare sau un subiect interesant. Il voi copia pe hartie, voi dormi noaptea cu hartoaga sub perna, apoi a doua zi voi scrie dintr-un foc un text omarlupinoiesc. Iar la taguri va aparea si numele autorului moral al postarii, adica tu :).  Ai imaginatie? Ai curaj? Ai chef de ghidusii? Omarlupino, adica io sunt aici. Scrie acum un comentariu in care sa imi spui ce si cum. Astept.

Reclame

Etichete:

Un răspuns to “Sfaturi pentru o relatie la distanta reusita”

  1. Roxandrei Says:

    Atunci cand eram in liceu sau facultate exista acea fata pe care toti o placeau, dar nimeni nu indraznea sa se aproprie de ea. Daca pentru unii a cuceri o fata este o „misiune imposibila”, pentru altii totul pare foarte natural si usor. Cautam persoane versate care sa ne zica secretele cuceririi unei fete. Te invit sa accepti provocarea si sa participi la concursul de pe pagina urmatoare:
    http://roxandrei.ro/concursuri-active/se-cauta-doctor-in-amor/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: