Atestat la info in Dubai

Agentia de turism „STOP Travel” ne invita calduros sa ii citim pliantele. Inainte sa merg mai departe cu lectura imi dau seama de destinatia ecuatoriala a ofertei din indemnul „calduros” la lectura. Nu m-am inselat. Destinatia este Dubai, mai exact etajul 150 din turnul Burj-Khalifa. Ca sa prinda piata, oferta turistica este completata cu servicii surpriza: platesti sejurul, si beneficiezi de urmatoarele, la alegere: instruire privind calcarea si apretarea cearsafurilor si fetelor de perna, curs intensiv de pregatire teoretica si practica despre nodurile marinaresti, pregatire practica privind alegerea diverselor tipuri de hartie igienica functie de umiditate, presiune si specific local, precum si seminare cu elementele de baza in deprinderea urmatoarelor meserii: shlapar (meserie cu specific local care presupune plimbarea in slapi pe malul marii pentru tasarea nisipului pe plaja), degazeificator (meserie de inalta raspundere care, prin rotirea controlata in aer a paharelor cu lichide carbo-gazoase, scoate bulbucii pana la transformarea lichidelor in bauturi plate in concordanta cu trendul nou mondial), furcar (intoarce balega de camila cu fata interesanta in sus), sobar (cautator de sobe de teracota in satele traditionale ecuatoriale), sau chiar meserii de inalta tehnologie precum cea de informatician. Am cerut detalii la agentie despre acest ultim curs si iata ce mi s-a zis: Da, se urmeaza cursuri de 20, 35 si 45 de minute in urma carora primesti atestat de info in Dubai. De obicei cursurile se tin la iesirea din piscina sau chiar inaintea intrarii in sauna. Profesorii care tin cursurile sunt localnici cunoscatori. Interesant este ca echipamentele pe care se lucreaza au acelasi specific local traditional, si anume ca nu functioneaza cu energie electrica, ci cu petrol. Astfel pe birou vei vedea un calculator care e conectat la o pompa de petrol. Cablurile de legatura intre monitor, unitatea centrala, tastatura si mouse sunt de fapt furtunuri pe care circula petrol clasic. Ecranul monitorului este un mic acvariu care, la punerea sub presiune, se umple de jos in sus cu un strat frumos de petrol. Mouse-ul seamana cu o para de luat tensiunea, in sensul ca se poate apasa si apoi revine elastic la forma initiala. Tastatura e formata din taste care sunt capetele unor pistonase care imping petrolul pe furtun spre unitatea centrala. Aceasta are indicator de nivel, shtutz de aerisire si loc de stins tigara. Tot ca si culoare locala, piesa care se uzeaza cel mai repede in sistemele informatice din Dubai este capacul pompa apa, probabil din cauza ca in loc de apa, acesta sta numai in petrol. La absolvirea cursurilor se obtine bineinteles atestatul in info care e valabil in mall-urile de aur si camile de pe raza emiratelor, Arabia Sudita si in sudul Yemenului. Si Marocul recunoaste atestatul dar numai dupa echivalare si achizitionarea cu factura a 3 oi din rasa locala Merinos nord-africana.

Propune un subiect. Eu, omarlupino, ma angajez sa scriu cum stiu eu 🙂 despre el. Probabil va iesi o capodopera. Dar asta nu vei afla decat daca imi trimiti acum o idee tare sau un subiect interesant. Il voi copia pe hartie, voi dormi noaptea cu hartoaga sub perna, apoi a doua zi voi scrie dintr-un foc un text omarlupinoiesc. Iar la taguri va aparea si numele autorului moral al postarii, adica tu :).  Ai imaginatie? Ai curaj? Ai chef de ghidusii? Omarlupino, adica io sunt aici. Scrie acum un comentariu in care sa imi spui ce si cum. Astept.

Reclame

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “Atestat la info in Dubai”

  1. ZAH Says:

    Ai uitat de cursul sscurt de 5 minute de saritor: curs sportiv ce implica saritura in pozitie cap de la etajul 150 al numitului turn, Sel are in vedere aterizarea chiar in apa, cu o adancime de 0,5 m cu executarea unui put de foraj, ce va intra de indata in exploatare folosind ca rezervor casca de saritor ce afost golita de creier la impact, astfel ca petrolul ce va tasni intra imediat circuitul energetic cu specific local. Acesta are ca destinatie alimentarea Wc-urilor hi-tech cu spalare cu petrol automata a dosului si a vasului, ce-si regleaza debitul si presiunea in functie de cantitatea de reziduuri eliminata, consistenta, culoarea si compozitia chimica,numarul de icneli si ritm respirator Apoi totul este mutat intr-o fabrica de biogaz, gaz utilizat pentru alimentarea aragazurilor la cursul de 180 minute de bucatari. Cursurile astea s-au patentat dar se aude ca vor fi si in Qatar, restul Emiratelor si Oman.

  2. diana brad Says:

    merci moolt!!!:)))o sa il atasez la atestat!!!:))))=))):*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: