Sa scriem despre orice

Orice poate incepe de oriunde. Dar nu oricum, asta e foarte clar. Se pare, stim de pe surse, ca subiectele derivate din orice pot da uneori aproape oriunde. Oricat am amplifica dorinta de oricum, oricat-ul de serviciu ne da peste cap planul anual de orice. De saptamana trecuta, orice am face sa platim factura de gaz, oriunde am merge sa aflam cota de gaz, oricat de insistenti am fi sa nu fim dati afara din biroul directorului, raspunsul e ca oricare din noi avem orice de comentat iar directorul e oricum in afara de orice caz. Cu gazul orisicat nu e de joaca. Iar directorul e de oriunde. Acum redevenind lucizi, putem spune cu delicatete ca in tara nu e nici o cota de gaz oricat de oriunde. Oricum am da-o, oricare din noi, chiar si directorul, avem cate ceva din oricat si nu mai incape discutie oricat am incerca de oriunde, tot oricum va iesi.

Propune un subiect. Eu, omarlupino, ma angajez sa scriu cum stiu eu 🙂 despre el. Probabil va iesi o capodopera. Dar asta nu vei afla decat daca imi trimiti acum o idee tare sau un subiect interesant. Il voi copia pe hartie, voi dormi noaptea cu hartoaga sub perna, apoi a doua zi voi scrie dintr-un foc un text omarlupinoiesc. Iar la taguri va aparea si numele autorului moral al postarii, adica tu :).  Ai imaginatie? Ai curaj? Ai chef de ghidusii? Omarlupino, adica io sunt aici. Scrie acum un comentariu in care sa imi spui ce si cum. Astept.

Etichete: , ,

Un răspuns to “Sa scriem despre orice”

  1. maxxy Says:

    oricum, orice ti-am zice oaricind, tot nu avem sanse sa ne ridicam la inaltimea nebuniei tale beletristice, care nu e de oriunde…:P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: