10 pasi simpli ca sa slutesti o fotografie

Pasi obligatorii preliminari:
1. Trebuie sa ai acces 5 minute la fotografie, de preferat la modul discret.
2. Instrument de scris: trusa de machiaj, carioci, pensule, marker, stilou, carbune, pix, creta, noroi sau un simplu creion chimic.
3. Sa ai un sentiment cald de ura si nervi pe cineva.
4. Putin curaj, initiativa si creativitate.

Se procedeaza astfel:
1. Se umplu obrajii persoanei din fotografie cu puncte negre, dand senzatia de nebarbierit de 3 zile. Nu conteaza ca fotografia reprezinta o doamna.
2. Se arcuiesc sprancenele, ca doua jumatati de cerc. Grosimea liniei trebuie sa fie suficient de lata ca sa para sprancene carliontate.
3. Buzele trebuie si mai bine definite, gen bushonul lui Marlyn Monroe.
4. Nasul acvilin este o idee inteleapta, aratand mandria ca ne tragem din romani. Usor accentuat inseamna ca e mult mai bine.
5. Lobul urechilor trebuie sa atinga umerii. Acest detaliu este important mai ales la pozele oficiale. Arata obisnuinta purtarii de cercei grei. Da o nota de distinctie deosebita.
6. Falcile trebuie remodelate, astfel ca persoana sa arate ca un halterofil supra-ponderal. Se accentueaza astfel disponibilitatea la efort pe care o are subiectul.
7. Mainile trebuie incrucisate pe piept. Nota de liniste, pace si reculegere.
8. Un picior (daca apare in poza) trebuie facut mai scurt. Se accentueaza astfel vioiciunea si capacitatea de joaca a persoanei. Seara in pat, privind la piciorul mai lung te apuca o bucurie de la sine-inteleasa. Daca nu apare in poza, trebuie scris la subsolul fotografiei: „Scuzati, picior mai scurt”.
9. Gulerul camasii trebuie sa dea senzatia de nespalat. Substratul este ca persoana din fotografie este muncitoare 24 de ore din 24, neavand timp de nimicuri igienice si alte prostii de felul asta.
10. Ochii. Trebuie usor orientati spre nas, dand senzatia clara de ochi-incrucisati. Se zice ca persoanele de felul asta sunt inteligente. Si mai au un avantaj: nu pot fi privite in ochi.

 

 

Propune un subiect. Eu, omarlupino, ma angajez sa scriu cum stiu eu 🙂 despre el. Probabil va iesi o capodopera. Dar asta nu vei afla decat daca imi trimiti acum o idee tare sau un subiect interesant. Il voi copia pe hartie, voi dormi noaptea cu hartoaga sub perna, apoi a doua zi voi scrie dintr-un foc un text omarlupinoiesc. Iar la taguri va aparea si numele autorului moral al postarii, adica tu :).  Ai imaginatie? Ai curaj? Ai chef de ghidusii? Omarlupino, adica io sunt aici. Scrie acum un comentariu in care sa imi spui ce si cum. Astept.

Reclame

Etichete:

Un răspuns to “10 pasi simpli ca sa slutesti o fotografie”

  1. Lady Kyla Says:

    Ba pot fi privite in ochi, dar pe rand

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: