Doua cuie

Doua cuie stau pe plita unui aragaz. La televizorul din bucatarie tocmai se difuzeaza o stire importanta: Persoanele care urmeaza sa fie executate silit vor fi obligatoriu asomate inainte de a fi executate. De afara se aud bocanituri. Se lucreaza la pod. Pe banda rosie din partea de jos a ecranului defileaza o alta stire: ca de fapt greseala privitoare la TVA-ul de 5% la alimente nu a constat in ridicarea gresita a unui deget ci faptul ca n-a functionat tasta  „O” la  masina de scris care deservea fituicaria parlamentului.

Se aud voci de afara:    Ba!!!! auzi ca cica vor astia sa vanda parlamentul!!!!

E ma!! si cui il vand?

nu stiu….

ba, mai erau doua cuie unde naiba le-am pus…

pai …pe aragaz!

aha….

Omul intra in casa, scutura bocancii de praful dens si intinde mina dupe cuiele de pe aragaz. Primul cui, cel auriu spuse atunci: –Nu-mi da in cap si-ti indeplinesc trei dorinte!

la care omul „nhi ma de cand vorbesc cuiele?” si intinse mana dupa al doilea cui. Fara sa-si dea seama maneca se aprinde de la flacara care ardea la econom la celalalt ochi de aragaz. panicat, scapa ambele cuie. Apucandu-le sa le caute in coate si-n genunchi, isi dadu seama ca nu-i va fi usor se le gaseasca pe podeaua plina de tot felul de resturi, revenindu-i mereu in minte vorbele cuiului auriu. Brusc hotara ca trebuie sa se ridice, sa caute niste ccuie in alta parte, dar in ridicare nu baga de seama ca  juns sub masa si dadu una tare cu capul de  tablia mesei. In urechi ii rasuna un cor de cuie aurii: nu ne dati in cap ca va implinim  trei dorinte!!!

Reclame

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: