Un dromader cu parul grizonat

Mircea Geoana este un dromader cu parul grizonat. Spre deosebire de fratii lui din Sahara, dromaderul de Romania rezista bine la frig (azi dimineata devreme au fost -34,5 grade Celsius in aerul din jurul statuii ostasului sovietic din parcul central). Dromaderul de Romania are urechile lungi pana la pamant si cand merge lasa in urma doua dungi paralele, ca o urma de saniuta. Are capul mare, privirea bleaga iar blana e iute-acru mirositoare, ca o carpa uda lasata de la o zi la alta pe jos, in coltul camerei. Are mersul leganat si, in curtea de pe Kiseleff, copitele lui lasa urme pe jos de forma siglei „Mercedes”.

Cocoasa dromaderului de Romania se numeste in limbaj stiintific: Hrebenciuc. Ea este de obicei flasca si sta penibil agatata de spatele mandrului dromader. Se mai umfla din cand in cand, atunci cand dromaderul mananca din belsug resurse de la buget si bea diverse lichide pentru lungile perioade de traversare a desertului post-electoral.

Dusmanii dromaderului de Romania sunt: coiotul Cristi, hiena Adi si sobolanul Miron. Acestia vor sa-l jupoaie pe dromader de functiile speciale cu care e acesta inzestrat:

1. Presedinte peste saracii cobai-mascarici, si sociali, si democrati, si penibili, de prin judetele patriei.

2. Fosta tanara speranta de viitor a miscarii de stanga din desertul romanesc.

3. Poate sa se scarpine simultan in fund si in cap fara sa se incurce.

Pana la sedinta in care acestia il vor ataca simultan, dromaderul are sansa sa raspunda corect la intrebarea: Vantu-l trage pe dromader dupa el sau dromaderul trage vanturi in toate directiile?

Primim de la reporterii nostri informatia de ultima ora ca Iliescu a fost vazut invartindu-se in jurul statuii ostasului sovietic din parc, cu o sticla de votca in mana, murmurand:  ‘Hai tovarase, ia o dusca si incalzeste-te, apoi sa mergem si sa-i starpim plini de manie revolutionara, pe toti chiaburii astia burghezi din Kiseleff! Hai striga acum cu mine ca nu ne aude nimeni: „Traiasca clasa muncitoare si tatuca Stalin!”

Reclame

Etichete: , ,

Un răspuns to “Un dromader cu parul grizonat”

  1. Anna Says:

    funny, dar totusi adevarat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: