3 metode simple ca sa ajungi bogat

Au aparut dupa revolutie o multime de carti de dezvoltare personala care te pregatesc sa devi bogat. Nenumarati guru in vanzari sau in marketing tin cursuri de-a lungul si de-a latul tarii ca sa-i invete pe romani cum sa-si indese banii in buzunare. De fapt lucrurile sunt simple. Aici puteti afla repede si gratis cum sa deveniti bogati in maxim 3 zile. Va prezint pe scurt cele 3 metode:

1. Dimineata va treziti ca de obicei la ora 10, va beti cafeaua in liniste, si va ganditi cu placere ca in maxim 3 zile veti fi bogat. Apoi mergeti la chioscul de ziare, luati un ziar central (de ex Evenimentul zilei) si dati un anunt la mica publicitate cu urmatorul text: „Barbat sanatos si tanar imi donez in regim de urgenta stomacul, pancreasul si cutia toracica. Plata se face in maxim 3 zile in contul: RO…”  si aici scrieti contul dvs de la banca. Si apoi urmeaza esentialul: „Primul venit, primul servit”  Si asteptati sa curga banii in cont.

2. Cumparati de la buticul din colt 4 sticle de 2 litri de apa minerala plata Borsec. Le legati cu banda de lipit in jurul mijlocului, mergeti in cel mai apropiat Mall si va asezati pe jos in locul cel mai umblat. Apoi, pe rand incepeti sa scoateti dopurile la sticle, dar in asa fel incat apa sa se scurga incet si sa se formeze o baltoaca de aprox 2 metri diametru in jurul dvs. Apoi tipati in gura mare si plangeti ca patronii Mall-ului v-au nenorocit si ca din cauza curentului si frigului din magazin nu mai puteti sa va tineti sub control basica udului. Veti crea un val de simpatie pentru dvs, iar patronii Mall-ului vor face cheta pe la fiecare magazin sa va reparati basica udului la o clinica de specialitate din strainatate. Luati banii, plecati acasa, si a doua zi, repetati miscarea in urmatorul centru comercial. In 3 zile veti fi bogat. E adevarat ca trebuie sa investiti in prealabil in 12 sticle de Borsec, dar merita.

3. Srieti de mana o declaratie prin care spuneti ca sunteti de etnie ungur. Apoi lipiti declaratia pe usa la intrarea in scara blocului si proclamati autonomia pe criterii etnice a apartamentului cu 2 camere in care locuiti. Seara va declarati independenta si proclamati apartamentul paradis fiscal. Deschideti o banca in apartament, in prima camera montati patul sa dormiti si in camera din spate faceti depozit bancar. Apoi asteptati sa vina clasa politica din Romania sa isi depuna la dvs. banii furati din bugetul de stat. In maxim 48 de ore veti fi bogat.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: